Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/ÖSTER

Öster värvar mittback från Mjällby: "Viktig för oss"

Foto: Östers IF

Öster förstärker laget.
I dag presenterade man mittbacken Juan Robledo.
- En spelare som vi kommer att få stor nytta av i vår målsättning att etablera oss i allsvenskan, säger sportchefen Peter "Kuno" Johansson.

Juan Robledo, 33, skrev på för Mjällby 2008. Tre år senare skrev han på för turkiska Kasimpasa där det blev en kort sejour innan han i höstas återvände till Mjällby. Nu är mittbacken klar för den allsvenska nykomlingen Öster.

- Juans erfarenhet från spel i allsvenskan samt hans ledaregenskaper är mycket viktiga för Östers IF inför återkomsten till Allsvenskan. Hans spelförståelse och huvudspel är andra spets egenskaper. Juan är en spelare som vi kommer att få stor nytta av i vår målsättning för att etablera oss i allsvenskan, säger Peter "Kuno" Johansson till klubbens hemsida.

Robledo är glad över flytten:

- Jag är jätteglad att komma till Östers IF. En förening med bra förutsättningar för att etablera sig i allsvenskan. Jag hoppas kunna bidra med mina erfarenheter från spel på hög nivå utomlands och i Sverige. Östers IF har en intressant trupp som jag tror kommer att göra bra ifrån sig i Allsvenskan, säger han.

Publicerad 2013-01-02 kl 13:59
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons