Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/ÖSTER

TV: Kalabalik när Lerjéus tog tillbaka ett rött kort: "Jag tog fel"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Michel Lerjéus visade ut Östers Darijan Bojanic, men tog tillbaka det röda kortet och Bojanic fick återvända från omklädningsrummet.

Låter det rörigt? Det var det också. Upprinnelsen till situationen var en tuff tackling från Bojanic mot Adam Johansson som Bojanic fick gult kort för. Philip Haglund lade sig i och knuffade till Bojanic som knuffade tillbaka varpå Haglund varnades och Bojanic fick ytterligare ett gult kort och följaktligen ett rött kort.

Bojanic lämnade innerplan i vredesmod men fick återvända efter att Lerjéus assisterande domare uppmärksammat honom på att det var Vladico Zlojutro som knuffat till Haglund, inte Bojanic.

- Jag blev jävligt sur, jag tyckte inte att det var rött, sade Bojanic i halvtid.

Östertränaren Andreas Thomsson fick springa in i omklädningsrummet igen och hämta Bojanic som fick fortsätta medan Zlojutro istället varnades.

I halvtid fick Michael Lerjéus förklara sig och medgav att han i tumultet misstagit sig.

- Jag tog fel på spelare, sade Lerjéus till Cmore.

Men frågan är, gjorde han det? På reprisbilderna ser det ut som att det är Bojanic som knuffar Haglund, och Bojanic säger själv att han knuffade till Haglund "för att få bort honom". Så, om Lerjéus tyckte att knuffen var värt ett gult kort var utvisningen korrekt till att börja med och Göteborg skulle ha haft ett numerärt överläge.

Publicerad 2013-05-31 kl 20:16
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons