Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Östersund bekräftar intresse för TFF-anfallaren: "Klart vi är intresserade"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Islamovic mål i kvalreturen mot J-Södra i spelaren ovan.

Dino Islamovic var en av Trelleborgs stora kvalhjältar.
Nu kan han lämna klubben, och ÖFK är intresserat enligt FotbollDirekt.
- Östersund är rätt ställe för ett namn som Islamovic, säger ordföranden Daniel Kindberg till sajten.

Trelleborg gick till allsvenskan 2018 efter en kvalseger mot Jönköpings Södra. En av de stora hjältarna var anfallaren Dino Islamovic. 23-åringen sitter dock på ett utgående kontrakt och det är oklart om han följer med laget till allsvenskan.

Efter kvalsegern mot J-Södra sa Islamovic så här till C More om sin framtid:

Mitt kontrakt går ut nu så vi får se vad som händer. Jag vill till allsvenskan men inget är påskrivet. Nu ska jag bara njuta av i kväll och sedan får vi se i morgon vad som händer.

Nu uppger FotbollDirekt att Östersund är intresserat av anfallaren och ska redan ha inlett samtal med Islamovic. ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg bekräftar intresset för sajten:

- Det är klart att vi är intresserade av Dino Islamovic. Alltså till att börja med är han från Hudiksvall och van vid klimatet och förstår vad det innebär att bo på ett ställe som exempelvis Östersund. Och Graham Potter gillar honom och tror att vi kan utveckla honom till nästa nivå, säger Kindberg.

- Som vi ser det så är han bara i början av sin karriär ännu även om han hunnit bli 23 år. Nu är inte någonting klart och vi har inte träffat honom ännu men Östersund är som sagt rätt ställe för ett namn som Islamovic. Vi är en toppklubb och han skulle, om vi kommer överens, komma till en klubb som verkligen har planer för honom.

Publicerad 2017-11-28 kl 19:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons