Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

''Otroligt viktigt att göra mål - jag vill inte vara en supersub''

Malmö FF:s Agon Mehmeti har stämplats som superinhopparen. Något som irriterar honom och något han nu hoppas bli av med efter gårdagens målsuccé.

- Jag har länge velat visa att jag inte är någon supersub och att jag kan göra mål när som helst, säger Agon Mehmeti till FotbollDirekt.se.

- Det har varit otroligt viktigt för mig att lyckas när jag får chansen. Så det är klart att jag är extra glad över att jag nu gjorde två mål när jag fick spela från start.

Agon Mehmeti slog igenom stort för två år sedan som inhoppare - och så fortsatte det förra säsongen.
Fem mål blev det och inte ett enda från start och allt fler började se honom som ett sorts svenskt svar på norrmannen Ole Gunnar Solskjär.

- Att bli stämplad som jag har blivit när jag har jobbat som jag har gjort...det har inte varit roligt men det har fått mig att jobba ännu hårdare. Jag vill ju vara så mycket mer än en inhoppare.

Det succésiva förtroendet i från Roland Nilsson har varit ett nyckelmoment denna vinter för den 20-årige super-t a l a n g e n.
Att Mehmetis idoga sätt imponerar på Nilsson märks nu allt mer.
Edward Ofere fick i går stå tillbaka, trots att han är skadefri och när MFF bytte i slutet i går så var det Daniel Larsson och inte Mehmeti som fick lämna planen. Ovanpå det har Wilton Figueiredo placerats om i en offensiv mittfältsroll.

- Det känns skönt att få förtroendet, trots att konkurrensen är så hård. Jag har jobbat hårt hela vintern. Jag struntade i vintersemestern och stannade hemma och byggde upp mig. Jag tror jag har bevisat för Roland hur mycket jag vill spela.

- Vi har haft en jävla bra dialog. Det är något som har betytt mycket för mig. Att han har sett så mycket jag vill, så mycket jag vill spela. Jag har exakt fått veta vad jag behöver bli bättre på och lyssnat.

Ola Gustavsson

Publicerad 2010-03-24 kl 14:14
Annons
Annons
Annons