POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Oväntade svaret: ”Annars hade jag smält till dig”

Helsingborgsmittfältaren Mattias Lindström var inte speciellt uppåt efter 1-1 mot Helsingborg och ville inte kommentera situationen som föregick hörnan som Malmö gjorde mål på.
– Det sägs ju att det är inspark men nu blev det hörna, det är sånt som händer. Jag kan inte stå här när vi inte vinner matchen och skylla på domaren för att vi inte vann, för det är bara dåliga förlorare som gör det. Sen var domaren kanske mindre bra i dag, men det är inte hans fel att vi förlorade, den som säger det, det är en dålig förlorare, säger Lindström till C More trots att Helsingborg faktiskt fick en poäng.

När C More-reportern Jonas Dahlquist sedan sa att ”känslorna ändå måste bubbla, det känns så på dig” fick han ett litet oväntat svar.
– Det gör dom, det är därför jag står och knyter näven här, annars hade jag smält till dig, säger Lindström och skrattar.
– Så som vi har matchen, den böljar fram och tillbaka men det känns som vi har kontroll sista 20, det är slarvigt, vi ska stänga matchen. Jag vet inte vad jag ska säga.

Det var en tuff match med många heta dueller och Lindström själv drog på sig ett gult kort efter en tackling på Alex Nilsson.
– Det smällde ordentligt, lite småruff och gruff. Det var inte på gång att spåra ut, utan vi hade det under kontroll kändes det som. Sen underlaget bjuder ju in lite till tacklingar.

Mattias Lindström-väder?
– Det var du som sa det. Det var tufft men fair. Hårt men rättvist.

Lindström menade också att det var förlorade poäng, inte en vunnen.
– Vi förlorar poängen. Vi hade behövt vinna för att ha någon chans på Europa. Men med tanke på att vi leder i 85:e minuten så känns det som en förlust. Solklart.

Publicerad 2012-09-25 kl 08:20
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå