POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

Oviss framtid för Guterstam: ''Jag vill stanna''

Hammarby lånade in anfallaren i somras och klubben har efter säsongen option på en förlängning. Men Olof Guterstam har hamnat i frysboxen och framtiden är osäker.
- Jag vill stanna och utvecklas här, säger Olof Guterstam.

Men efter säsongen kan sejouren i Hammarby vara över för Guterstam. Brommapojkarna och "Bajen" kom överens om ett låneavtal där den allsvenska klubben har en köpoption vid säsongens slut. Frågan är om klubben tänker utnyttja den?
- Fortsätter jag bara att göra mitt bästa på träningarna och matcherna så tror jag klubben är intresserade av att ha mig kvar, säger Guterstam och vidareutvecklar.

- Men det beror också på klubbens ekonomi och hur det blir med eventuella nyförvärv och förluster. Allt är inte bara upp till mig. Vi ska diskutera framtiden efter säsongen.

Sedan Guterstam kom till Hammarby under sommaren har det blivit åtta allsvenska matcher, men bara en från start. Målen har dessutom lyst med sin frånvaro.

Förklaring:
- Det har varit en omställning. Hammarby är det bästa laget jag spelat med och tempot och kvalitén på träningarna är bättre än i mina tidigare klubbar Brommapojkarna och Bryssel. Det tar tid att komma in i det, men min utvecklingspotential är fortfarande stor, säger Olof Guterstam till FotbollDirekt.se.

Skyttekung i superettan 2006, landslagsuppdrag i januari året efter och allsvenskt spel med Brommapojkarna. Men återkomsten till Sverige från belgiska Bryssel har inte blivit som Hammarbys nyförvärv hade hoppats på.
- Självklart hade jag velat göra mål och bidra med mer. Men tiden i klubben har så här långt varit väldigt rolig trots att jag inte spelat så mycket. Jag trivs väldigt bra här.

Publicerad 2008-09-17 kl 11:12
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå