Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Oviss framtid för Saleh: "Se över min situation"

Säsongen har varit en enda lång klang- och jubelföreställning för AIK, men för mittfältaren Yussuf Saleh har det varit tyngre med blott två matcher från start på hela säsongen. Nu funderar han över sin fotbollsframtid.

- Man vill alltid spela match och vi har inte något B-lag så det har inte blivit någonting alls i höst. Så det är klart att jag behöver se över min situation. Jag får ha en dialog med tränarna och klubben för att höra vad de säger, säger Yussuf Saleh till FotbollDirekt.se.

Det var förra sommaren, efter ett lyckat provspel, som AIK värvade Yussuf Saleh från Vasalund. Under hösten fick han debutera i allsvenskan och mittfältaren hann med fyra framträdanden. Den här säsongen har det blivit två matcher från start och åtta inhopp för 25-åringen.

- Det började ganska bra och jag fick en del speltid. Sedan började spelare bli friska och komma tillbaka och då blev det mindre. Sedan byter inte tränaren när laget går bra.

Därför har Yussuf Saleh fått finna sig i att bli helt utan speltid under de senaste tre månaderna.
- Vi får se vad klubben har för planer för mig. Men jag behöver matchträning.

Trots att det blivit sparsamt med framträdanden i allsvenskan så är Yussuf Saleh ändå positiv.
- Ja, det beror på att jag trivs så bra i laget. Det hade säkert varit en annan femma annars. Nu är det inga grupperingar och bra stämning. Alla umgås verkligen med alla, beskriver Saleh.

Publicerad 2009-11-14 kl 16:21
Annons
Annons
Annons