Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Özcan Melkemichel ber om ursäkt

Efter söndagens skandalmatch mot Helsingborg rasade Syrianskas manager Özcan Melkemichel till i en intervju med Canal Plus. Nu ångrar han sig:
- Jag ber om ursäkt till hela den svenska fotbollsfamiljen, säger Melkemichel till Syrianskas hemsida.

Det var efter en incident där Syrianskas Omotoyossi låg utslagen på planen med kramp som Helsingborg under en längre tid vägrade att spela ut bollen. Känslorna blev upprörda både på planen och läktaren och resulterade så småningom i två röda kort för Syrianska samt att Özcan Melkemichel blev uppvisad på läktaren.

Direkt efter matchen blev en fortfarande uppbrusad Melkemichel intervjuad av Canal Plus och sa där bland annat att "det är det pissigaste jag någonsin upplevt" och "jag skiter på svensk fotboll". Någonting som han ångrar idag:

- Jag tycker inte det är okej, och jag ber om ursäkt för mitt agerande.
Jag ber om ursäkt gentemot våra sponsorer, våra supportrar, våra spelare, klubben, Södertälje och hela den svenska fotbollsfamiljen, säger Melkemichel till Syrianskas hemsida.

- Jag är ett föredöme och jag måste sköta mig på ett bra sätt, jag får inte låta känslorna ta över som de gjorde. Jag vill verkligen be om ursäkt till alla. Framför allt barnfamiljer som sitter på läktarna och de som sitter hemma och ser oss som förebilder.

- Jag var fortfarande väldigt arg efter matchen och Canal Plus ville göra en intervju. Gör man inte det kan man få böter, så jag tog på mig lurarna - och i det läget var det kanske fel av mig. Jag sa lite mer än jag kanske skulle göra och det är jag väldigt ledsen över idag. Jag tycker inte det passar en ledare i min position att agera på det sättet i TV.

Men trots ursäkten om sitt utspel vidbehåller ändå Melkemichel sin åsikt över Helsingborgs agerande i situationen.

- Jag står fast vid det jag tycker om det osportsliga som Helsingborgs ledning gjorde under den perioden.

Publicerad 2011-08-09 kl 13:27
Annons
Annons
Annons