Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Özcan Melkemichel nöjd: "Vi gjorde en bra match"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

FARO. Djurgården avslutade Atlantic Cup med en seger efter straffar mot Ålborg.
- I det stora hela är jag nöjd med matchen, säger tränaren Özcan Melkemichel till Fotbollskanalen.

0-0 efter full tid, men seger på straffar. Djurgården vann till slut mot danska Ålborg, som drar igång sin säsong igen redan den 19 februari.

- Jag tycker faktiskt att vi gjorde en bra match med tanke på att vi spelade mot Rijeka så sent som i lördags. Vi gjorde en stark insats, vi höll ihop det bra försvarsmässigt och orkade bedriva det aggressiva försvarsspelet som vi vill i större perioder än vad vi har gjort tidigare. Anfallsspelet var stundtals bra i första halvlek och så sticker vi upp i kontringar i andra halvlek. I det stora hela är jag nöjd med matchen, säger Djurgårdens tränare Özcan Melkemichel.

Under lägret och innan dess har Djurgården fokuserat mest på försvarsspelet.

- Offensivt kanske vi inte orkar hålla uppe spelet en hel match nu, men att vi visar att vi kan det i alla fall i perioder innebär att vi bara kan bli bättre. När vi har orken kommer vi kunna bedriva det anfallsspel vi vill.

- Jag tycker att vi återigen visade att vi är starka försvarsmässigt, vi låg ofta rätt i positionerna och bibehöll aggressivitet. Det är inget dåligt lag vi mötte.

Hur summerar du lägret?
- Det har varit nyttigt för oss, det har varit nyttiga matcher mot bra motstånd så här tidigt. Sen tycker jag det blev lite för täta matcher, turneringen kunde planerat lite bättre. Framför allt runt den sista matchen. Men jag är nöjd med lägret. 

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren ovan.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-02-07 kl 07:39
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons