POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Özkan på väg till nykomlingen

Foto: Pontus Lundahl, Scanpix

Gabriel Özkan uppges ha bestämt sig för Brommapojkarna.
- BP ligger Gabriel varmt om hjärtat och vi räknar med att börja förhandla inom kort, avslöjar hans agent Per Jonsson för FotbollDirekt.se.

Ett uppbrott är på gång mellan AIK och Gabriel Özkan.
Efter sex år siktar nu 26-åringen in sig på Brommapojkarna. Enligt uppgifter till FotbollDirekt.se uppges nu den forne supertalangen ha bestämt sig för den allsvenska nykomlingen.

- BP ligger Gabriel varmt om hjärtat men vi har ännu inte förhandlat med BP. Men visst ser det positivt ut, säger hans agent Per Jonsson till FotbollDirekt.se.

Enligt vad FD erfar påbörjas nu slutförhandlingar direkt denna vecka eller i början av nästa år och det handlar om en direkt övergång och inte ett lån.
AIK ser därmed ut att ha gått med på att släppa sin under så många skadedrabbade mittfältare.

- Gabriel har AIK att tacka för så mycket och i synnerhet någon som Björn Wesström som stått bakom hans namn i alla år när han haft det tungt med skador och alltid trott på honom, beskriver agenten och betonar:

- Det är klart att det är känslomässigt. AIK har som sagt alltid backat upp hans namn ända sedan Rikard Norlings dagar.  Men Gabbe behöver får speltid nu, det tror jag alla förstår och han har inte ingått i AIK:s planer den här säsongen.

 

Publicerad 2012-12-17 kl 16:22
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå