Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

På väg till Elfsborg - lider av hopparknä

Foto: Scanpix

Joakim Nilsson ryktas vara på väg till Elfsborg.
För tillfället rehabtränar mittbacken.
- Det är en ren försiktighetsåtgärd, säger Gif Sundsvalls sportchef Urban Hagblom till BT.

Fotbollskanalen har tidigare avslöjat att Sebastian Holmén är på väg till ryska Dynamo Moskva och som ersättare har Elfsborg förhandlat med både klubblöse Walid Atta och Gif Sundsvalls Joakim Nilsson.

Nilsson var med på landslagets januariturné och skulle ha startat mot Finland, men det blev inte spel och efteråt sa Erik Hamrén att de problem mittbacken haft med en knäskålssena under hösten gjort sig påminda Sedan dess har Nilsson kört rehab
och fått behandlingar, och har inte varit med i några träningsmatcher.

– Det är en ren försiktighetsåtgärd. Vi vill inte stressa i det här läget men räknar med att han kan köra på för fullt inom någon vecka, säger Gif Sundsvalls sportchef Urban Hagblom till Borås Tidning som även har pratat med Josh Monastyrski som är läkare med lång erfarenhet av ortopediska idrottsskador. Han menar att hopparknä framför allt är störande för den som drabbas eftersom det gör ont, men att det läker av sig själv och är inget som sätter punkt för en karriär.

– Nej, det är inte som vissa korsbandsskador. Det brukar väl ta ungefär tolv veckor att återhämta sig och kan behandlas med kortisonsprutor och sjukgymnastik, säger han.

Elfsborg har haft skadeproblem bland sina försvarare. Jörgen Horn och Jesper Manns har precis börjat träna medan Jon Jönsson fortfarande är borta.

SÅ SER DU FÖRSÄSONGEN OCH SVENSKA CUPEN

Allsvenska uppladningen på C More

Se allt från den allsvenska uppladdningen - skaffa C Mores sportpaket här! Alla matcher i storsatsningen hittar du HÄR!

Publicerad 2016-02-18 kl 11:41
Annons
Annons
Annons