Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Pablo Piñones-Arce lånas till BP: ”Vill ha Pablo permanent”

Den förre Hammarbyanfallaren Pablo Piñones-Arce är klar för ett lån till Brommapojkarna.
- Det är en riktigt, riktigt bra fotbollsspelare som också har presterat bra på toppnivå, säger tränaren Kim Bergstrand till fotbollskanalen.se.

Kim Bergstrand, tränare i Brommapojkarna, är väldigt nöjd med lånet av den förre Hammarbyanfallaren Pablo Piñones-Arce, senast i Vejle.
- Han tillför spetskompetens. Det är en riktigt, riktigt bra fotbollsspelare som också har presterat bra på toppnivå. Det är en kvick och bollsäker spelare med bra målsinne och bra attityd, säger Bergstrand.

Hur ska ni använda honom i er 4-2-3-1-taktik?
- Vi ska prata med Pablo naturligtvis och försöka komma fram till en roll som passar honom och samtidigt övriga laget, men våra tre offensiva mittfältare har ganska fria roller och han kommer till en början att användas i någon utav de positionerna.

Piñones-Arce lånas till Brommapojkarna i ett halvår, men Kim Begstrand vill gärna behålla sin nya spelare.
- Vi vill ha Pablo permanent, men hur förhandlingarna gått mellan klubbarna och hur hans kontraktssituation är i Vejle det är inte jag insatt i.

Hur har du följt Pablo på sistone?
- Jag har inte sett honom, men jag har hans resultat och han har gjort mycket mål och haft en bärande roll i deras lag och organisation. Men jag är gammal hammarbyare och det är Pablo också, så vi har sprungit på varandra i sådana sammanhang flera gånger.

Har ni värvat färdigt i övrigt?
- Jag ser det som en bonus att Pablo kom till oss. Man vet aldrig i den här branschen, det kan ju försvinna spelare och det kan komma nya, men jag är nöjd just nu.

Publicerad 2009-03-04 kl 14:12
Annons
Annons
Annons