Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Pär Hansson dök inte upp i rätten: "Jag ber om ursäkt"

Rättegången mot 19-åringen som attackerade Pär Hansson under Skånederbyt skjuts upp. HIF:s målvakt dök inte upp som vittne.
- Jag beklagar, säger Hansson.

I dag klockan tio skulle rättegången inledas mot 19-åringen som attackerade Pär Hansson under Skånederbyt. HIF:s målvakte skulle vara vittne - men dök inte upp i rätten och gick inte helelr att få tag på. Undra om det kan bero på nattens guldfirande?

Nu skjuts rättegången fram i några veckor.

Rättens ordförande, chefsrådman Lennart Strinäs, sade sig vara förvånad över att Hansson uteblev.

- Det var en olyckligt vald dag för rättegång, men vi kunde ju inte veta när målet sattes ut att Helsingborgs skulle vara klara allsvenska guldvinnare den här dagen, sade han.

– Det är en illa vald dag, säger domaren och syftar på nattens guldfirande.

Enligt Aftonbladet hade Pär Hansson tagit fel på dag och trodde att rättegången skulle vara på onsdag, och han fick reda på att han missat rättegången via media under måndagsmorgonen. Hansson hade även glömt kvar sin mobiltelefon på Olympia.

19-åringen står åtalad för misshandel, ofredande och brott mot ordningslagen. Enligt åtalet kastade han först ett knallskott in på planen innan han rusade ut och gav sig på Pär Hansson. Själv hävdar han att han inte minns så mycket av händelsen eftersom han var berusad, men han förnekar misshandel och ofredande.

TT/Fotbollskanalen

Publicerad 2011-09-26 kl 12:44
Annons
Annons
Annons