Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

"Pärlan" kan gå från Gais - till Blåvitt

Enligt Sportbladet kan Pär Ericsson göra en ”förbjuden” övergång.
Från Makrillarna till Blåvitt. Själv förnekar huvudpersonen alla flyttplaner.
– Jag har inte hört ett ljud, fokuserar bara på Gais, säger han till NWT.

Han har ett starkt allsvenskt debutår bakom sig med sex mål och lika många assist. Ett facit anfallaren är mycket nöjd med.

– Det hade jag inte ens kunnat drömma om när jag flyttade hit. Hela säsongen har gått över förväntan, och att jag fick spela från start i alla matcher utom två är jag väldigt nöjd med.

Nu skriver flera tidningar att ”Pärlan” väckt intresse hos SM-silvermedaljören och lokalkonkurrenten IFK Göteborg. Ericsson tar uppgifterna med ro.

– Visst är det smickrande, men varken jag eller min agent har hört ett ljud från IFK – i alla fall inte än, säger han till NWT.

Änglarnas sportchef Håkan Mild medger att spelaren är ”intressant”, men lämnar i övrigt inga kommentarer. I Sportbladet öppnar hans Gais-kontrapart, Tony Persson, för en möjlig affär.

– Jag har inte hört något från Blåvitt, men förstår om de är intresserade av Pär som ju är U21-landslagsman och fortfarande utvecklingsbar. Vi har planer på att bygga vårt lag kring honom, men allting har ju sitt pris, säger Gais sportchef Tony Persson till Sportbladet.

Publicerad 2009-11-18 kl 09:16
Annons
Annons
Annons