Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Patrik Haginge röntgad efter otäck smäll

Djurgårdens Patrik Haginge har röntgat foten efter smällen mot Trelleborgs FF. Inget är brutet, men är osäkert hur länge högerbacken blir borta.

Det var efter 70 minuters spel av bortamötet med Trelleborg som olyckan var framme. Patrik Haginge skulle slå iväg bollen med vristen när TFF-backen Youssef Fakhro kom in tufft i närkampen och träffade Haginges fot. Djurgårdsspelaren fick rejält ont och tvingades byta. Dagen efter har han fortfarande en hel del smärta.

- Jag kan inte gå på foten, men det går att stödja på den, säger Haginge till FotbollDirekt.se. Själv kommer han inte ihåg speciellt mycket av händelsen.

- Du vet säkert bättre än mig hur det gick till. Efteråt förstod jag aldrig vad som hade hänt. Jag minns att jag skulle slå iväg bollen med vristen och jag såg inte den andra spelaren. Tydligen hann jag inte fram till bollen först. Jag kände direkt att jag var tvungen att byta. Det kändes som att det var värre än vad det visade sig vara.

Det troliga är att Haginge har ådragit sig en rejäl blödning i fotleden. Det kan även bli tal om att röntga mjukdelarna i foten, men det är inte klart om det blir så än. Lördagens match mot IFK Göteborg ser ut att vara körd.

- Det känns väldigt tufft att hinna tillbaka till det. Förhoppningsvis kan jag spela i cupmatchen nästa torsdag, men det är bara spekulationer än. De närmaste dagarna lär visa hur allvarligt det är, säger Patrik Haginge.

Publicerad 2008-07-07 kl 17:13
Annons
Annons
Annons