POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Paul Lindholm: ''Vi letar spelare på varje position''

Efter elva dagars ledighet är nu Djurgården återigen i gång med full träning inför allsvenskans återstart i början av juli. Även sökandet efter nya spelare är intensivt.

- Vi letar spelare på varje position och har en lista med tänkbara namn, säger Djurgårdens assisterande tränare Paul Lindholm till FotbollDirekt.com.

- Men jag ska inte sticka under stolen med att det främst är offensiva spelare vi söker efter, tillägger tränaren.

Han är väl medveten om att spelare också kan försvinna när transferfönstret öppnar i juli. Lance Davids är en spelare som ryktas lämna.
- Om ett bra erbjudande kommer förstår jag om Lance vill lämna. Men vi har tänkbara ersättare även där.

Skadeläget har ljusnat på en front där Daniel Sjölund, som var borta hela våren, är tillbaka i full träning och Lindholm är positiv.
- Med all säkerhet kommer han vara matchredo i juli/augusti. Men vi tänker inte stressa fram något.

Hur saknad har han varit? - Väldigt mycket. Det är en spelare som håller mycket hög klass och som har en del rutin.

Kvartetten Mattias Jonsson, Martin Andersson och Aki Riihilahti är dock inte med i full träning. Läget är bäst med Jonsson som väntas kunna träna med övriga laget inom kort.

- Men för Martin har inte ljumskproblemet blivit bättre. Det finns stor risk för att han inte är redo för spel när allsvenskan drar i gång. Samma läge med Aki som dock har en betydligt längre väg tillbaka. Det tar tid när man inte spelat 90 minuter på snart ett år.

Träningen som Djurgården nu bedriver är väldigt försäsongsbetonad där mycket fys står på programmet. Även två träningsmatcher ska avverkas där laget ställs mot åländska Mariehamn den 13:e juni och mot finska Tampere den 16:e. Även en match veckan innan allsvenskan drar i gång står på önskelistan.

- Vi väljer att köra i gång redan nu då det lär bli tätt matchschema i sommar. Utöver allsvenskan ska vi även kvala till Uefa cupen, avslutar Lindholm.

Publicerad 2008-05-30 kl 12:38
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå