Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Paulinho aktuell mot Mjällby - men ber om tålamod

Paulinho öppnar för debut mot Mjällby redan på måndag. Men han vill inte ha några krav på sig redan. ÖSK-stjärnan är ännu flera veckor från formen.

– Jag kommer från fyra månaders försäsong i Sydkorea. Fysiskt är jag i utmärkt form. Men en fotbollsspelare behöver matcher för tajming och tempo. Jag ber om tålamod ett par veckor, säger Paulinho till Nerikes Allehanda.

Paulinho blev nyligen hastigt klar för Örebro. Stjärnan valde att återvända till allsvenska fotbollen efter en sejour i Sydkorea.
Men brasilianaren har inte spelat matcher på länge och ber om tid, även om han mycket väl kan tänka sig spel redan mot Mjällby på måndag.

– Jag är beredd, men inte för 90 minuter. Det är viktigt att jag och tränaren kommer överens om vad som är bäst för mig och för laget.

- Jag ser fram emot att träna och komma in i laget, och jag kommer att göra mitt absolut bästa i den här tröjan, säger Paulinho.

Men trots att tiden i Sydkorea varit en enda lång motgång på fotbollsvis så ångrar han inte alls att han gjort två år där borta.
I fjol blev det bara några få matcher och i år har han bara fått göra futtiga två träningsmatcher - och det i februari månad.

– Nej. Jag stötte på problem på många sätt, men jag har lärt mig mycket som fotbollsspelare och människa.
- Jag har en positiv livssyn, och nu känns det jättebra att få chans till en omstart i Örebro. Jag är tacksam och det känns redan bra i hjärtat att vara här.

Publicerad 2010-03-27 kl 13:36
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons