Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Paulinho: "Jag är väldigt glad över comebacken"

Nästa

Avbryt
Försök igen

GÖTEBORG: Facebook-värvningen Paulinho var bäst på plan i återkomsten. Med lite tur kunde han blivit tremålsskytt och fixat tre poäng.
- Jag är väldigt glad över comebacken, säger han efter matchen.

Han värvades mitt under sommaren och har fått vänta på sin comeback i drygt två månader. För att komma i form har det blivit flera matcher med U21-laget där han hittat målet direkt. I sin comeback för Häcken mot Hammarby under måndagskvällen slog han till direkt med två mål, varav ett på straff.

- Jag är väldigt glad, detta var första matchen och min comeback. Jag tycker att jag gjorde en bra match idag, säger brassen efter matchen.

Målskytt direkt också, skönt?
- Jag är glad över att hjälpa laget med två mål idag, det är bra. Sen är det inte bra att vi har 3-1 och inte vinner. Vi måste fortsätta jobba.

Du var nära hattrick där i slutet, hade nästan varit för bra va?
- Den touchade foten på målvakten där, det var synd men jag gör hattrick i nästa match, säger han och skrattar.

Hur är formen nu?
- Jag har tränat i två månader före den här matchen och spelat med U21-laget. Jag är hundra procent i form nu.

Häcken kan tacka brassen själv för värvningen. Det var Paulinho själv som började jaga Sonny Karlsson på diverse sociala medier och efter det fortsatte duon att snacka och några veckor senare var han tillbaka i Häcken där karriären tog fart en gång i tiden.

- Jag snackade med han på Facebook, Instagram. Jag skrev överallt, säger Paulinho och skrattar igen.

För Peter Gerhardsson är det ett välkommet tillskott med en spelare som går rätt på mål och söker avslut i ett lag som annars kan bli lite väl sugna på en sista passning. Efter matchen hyllade han sitt nyförvärv.

- Det är glädjande att se hans första match, han gör det väldigt bra. I slutet får han kramp och tröttnar men det här var ju hans första 90 minuter i allsvenskan vilket bådar gott.

Publicerad 2015-07-20 kl 22:01
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons