Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Pavey: "Champions League lockade mig kvar"

Kenny Pavey har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med AIK. Inte minst lockade spel i Champions League.

- Jag hade velat skriva på för längre tid, kanske tre år men AIK ville bara erbjuda två år. Men möjligheten att få spela i Champions League gjorde att jag skrev på och förhoppningsvis kan jag skriva ett längre kontrakt efter dessa två år, säger Pavey till FotbollDirekt.

Så möjligheten att spela i Champions League var en betydelsefull faktor? - Ja, det var viktigt för mig när jag skrev på. För fem år sedan spelade jag i lilla Ljungskile och kunde inte drömma om Champions League. Nu får jag chansen att spela där själv!

Bara för drygt en vecka sedan uttryckte Pavey sitt missnöje över att AIK-ledningen inte hört av sig till honom, då han gärna ville stanna i klubben men nu har allt löst sig.
- Med tanke på att jag ville skriva på redan i somras var det jobbigt att få vänta så länge men nu har vi lagt det bakom oss, säger Pavey med ett leende.

Den tuffe mittfältaren är något av en publikfavorit på Råsunda och det var många upprörda känslor på diverse forum när det blev känt att Pavey ville skriva på men att det drog ut på tiden.
- Jag trivs så pass bra i AIK och både jag och familjen älskar Stockholm. Det här är min typ av stad och en stad som gör att jag verkligen känner mig hemma i. Jag har känt mig välkommen och omhändertagen redan sedan första dagen.

Och Pavey ser gärna att de två åren blir fler än det.
- Det är bara att se på "Il capitano", "Tjerna" (Daniel Tjernström) hur länge han har spelat här. Jag vill gärna stanna lika länge som honom och hoppas att jag kan förlänga med mer än två år när dessa är slut.

Publicerad 2009-12-01 kl 15:42
Annons
Annons
Annons