Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Pavey gillade Millers ledarstil: "Inte typisk svensk"

Alex Miller får kritik för sin hårda ledarstil, men AIK:s främste tuffing ger honom stöd:
- Han gör ett bra jobb, säger Kenny Pavey till fotbollskanalen.se.

Spekulationer kring Alex Millers hårda ledarstil är något som Kenny Pavey är van vid då Pavey själv har engelska rötter. Dessutom hade 31-åringen David Wilson som tränare, under sin tid i Ljungskile.

- Jag har en engelsk bakgrund, så för mig var det inte så farligt och Millers ledarstil är inte typisk svensk, så mycket kan jag säga. Dessutom hade jag en engelsk tränare i Ljungskile och kommer man utifrån tar det tid att anpassa sig, det har jag erfarenhet av, säger AIK:s Kenny Pavey till fotbollskanalen.se och fortsätter:

- Personligen tycker jag att Miller gör ett bra jobb. Han kommer in för att rädda kvar laget i allsvenskan och det fixar han. Sen vet inte jag vad som hände bakom stängda dörrar, men personligen hoppas jag att det går bra för Miller i framtiden.

Framtiden är något som Pavey inte har funderat på och låter klubben sköta det, men samtidigt har han förhoppningar på föreningen.

- Vi har haft tre tränare på ett år och det har varit en turbulent säsong. Just nu vill jag bara umgås med min familj och hitta tillbaka till mig själv och förhoppningsvis kommer jag tillbaka till en klubb med en stabil framtidsplan. Sen vilken tränare det är det är upp till AIK.

Vad ska ni spelare göra annorlunda för att klubben ska nå framgång nästa säsong?
- Vi har många duktiga spelare, men alla spelare i laget måste höja sig och så måste alla jobba mot samma mål. Vi måste bli stabilare i laget och i klubben, lite som säsongen 2009.

Martin Mutumba kan komma tillbaka i AIK, vad tycker du om det?
- Martin är alltid välkommen tillbaka i laget.

Publicerad 2010-11-11 kl 14:24
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons