Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Pavey om avstängningen: "It's a disgrace!"

Disciplinnämnden stängde idag av Kenny Pavey och Sebastian Eguren ytterligare en match för de förseelser som ledde till röda kort mot BP.
– Det är ett skämt, det var inte ens ett rött kort från början, säger Pavey till fotbollskanalen.se.

Det var mot Brommapojkarna som Kenny Pavey fick rött kort efter att fullföljt med dobbarna före i en duell med BP:s målvakt Benny Lekström. Linjemannen var den tog beslutet då – helt felaktigt, enligt Pavey.

– Vi skickade in en stillbild till disciplinnämnden där det framgår att linjedomaren inte kan se om jag rör målvakten eller bollen först.

Även Sebastian Eguren blev utvisad i samma match, efter två gula kort – ett för filmning och ett för snack. Hans avstängning förlängs nu också till ytterligare en match.

– Det är till och med värre än vad det är för mig. Han får två gula kort – och blir avstängd två matcher. It’s a disgrace! säger Kenny Pavey.

AIK har börjat säsongen på ett uselt sätt, och har hittills bara lyckats göra ett mål på tre matcher. Att Eguren och Pavey missar ytterligare en match hjälper knappast laget.

– Jag tror på mitt lag och att de kan fixa det utan oss. Men vi behöver alla spelare just nu och det här gör ju inte situationen enklare.

Kenny Pavey är oerhört kritisk till disciplinnämndens beslut.

– Det verkar som att de försöker markera mot oss som lag.

Publicerad 2010-03-31 kl 17:43
Annons
Annons
Annons