Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Pehrsson öppnar för Danmark - och Agger?

Martin Broberg klar i går - men Djurgården ska fortfarande ha in en målvakt och två-tre offensiva spelare. Nu öppnar Magnus Pehrsson för Danmark - och Nicolaj Agger?

– Vi har inte tagit något beslut än, säger Magnus Pehrsson till danska Tipsbladet om Nicolaj Agger.

I går klubbades förslaget om expertskatt för utländska spelare igenom. Magnus Pehrsson hyllar regeländringen och hoppas den kan öppna upp för fler danska spelare i allsvenskan.

– Den danska marknaden kan säkert vara intressant för oss. Vi får expertskatten som gör att vi kan hämta de danska spelarna på bättre villkor. Och precis som svenska spelarna innan var intressant för Superligan, kan det vara precis tvärtom.

Och när det kommer till just danska spelare så tror Pehrsson att han har ett bra utgångsläge med sin bakgrund som tränare i Ålborg.

– Jag har fortfarande massor av kontakter i Danmark, och får vi en chans att få en duktig dansk spelare till klubben, kommer vi att göra det, fortsätter han.

Redan nu finns ytterback/mittfältaren Peter Nymann i Djurgården, och när det gäller höstlånet Nicolaj Agger så är alltså sista ordet ännu inte sagt. Dif har en köpoption på dansken som går ut när november är över.

Publicerad 2011-11-24 kl 11:10
Annons
Annons
Annons