Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Pehrssons utskällning hjälpte inte för Dif

Katastrofal första halvlek och utskällning i paus. Men det hjälpte inte, Djurgården förlorade mot Mjällby med 4-3. – Det kändes som en mardröm, säger Kasper Hämäläinen. HÄLLEVIK. Krisen är nära för Djurgården. Efter fem matcher står man på fyra poäng och i kväll blev man förnedrade av Mjällby under matchens första halvlek. Då stod det [...]

Katastrofal första halvlek och utskällning i paus. Men det hjälpte inte, Djurgården förlorade mot Mjällby med 4-3.
– Det kändes som en mardröm, säger Kasper Hämäläinen.

HÄLLEVIK. Krisen är nära för Djurgården. Efter fem matcher står man på fyra poäng och i kväll blev man förnedrade av Mjällby under matchens första halvlek. Då stod det 4-1 till Blekingelaget – trots att de gula endast hade haft fem avslut. Drabbningen slutade sedan 4-3 efter att Dif spelat upp sig i den andra halvleken.

Magnus Pehrsson var allt annat än nöjd med de första 45 minuterna och höll inte igen i omklädningsrummet i pausvilan.
– Såklart var han inte nöjd och skrek lite, som ”det här är Djurgården, nu börjar vi strida om det här”. Jag tycker vi gör det helt okej i andra och vi vek inte ner oss, vi gör en match av det. Alla skämdes över den första halvleken och då bestämde vi oss för att vi skulle jobba upp oss, säger Kasper Hämäläinen till FotbollDirekt.se.

Det var en utskällning alltså?

– Ja, det var det helt klart.

Den finländske mittfältaren håller också med Pehrsson.
– 4-0 efter 40 minuter är helt oacceptabelt och det kändes som en mardröm. Man undrade om det var sant.

– Mjällby gjorde nästan mål på alla lägen och de hade flyt på det sättet, men det är totalt oacceptabelt att vi släpper in fyra mål bara sådär. Vi får lite hopp efter 4-1 och sedan gör vi 4-2, men 4-3-målet kommer lite för sent. Vi har några helt okej chanser efter det, men vi fick inte in den. Andra halvleken är godkänd, men den första är katastrof.

Det är ju lite av ett nytt Djurgården i år. Har ni inte hunnit forma ihop laget?

– Jag vet inte. vi har ju haft hela vintern på oss och spelat massor av träningsmatcher. På det sättet så känner vi alla spelarna bra. Det är inget problem, vi har hunnit snacka ihop oss.

Publicerad 2012-04-20 kl 22:12
Annons
Annons
Annons