POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Pehrsson:''VI ska fixa krisen - inte nyförvärv''

Djurgården anses behöva flera nyförvärv - annars superettan. Nye managern Magnus Pehrsson håller inte med och inte desperat efter nya namn.
- Jag vill vara tydlig; det är vi som arbetar nu som ska fixa den här krisen.

- Klart vi hoppas på att förstärka men även om vi gör det så är det bara omkring tio omgångar kvar av serien när vi kan göra det så det är det lag vi har nu som ska klara av det här, fortsätter Pehrsson för FotbollDirekt.se.

Det är en bister verklighet Djurgårdens nye manager har hamnat i.
Under hastiga omständigheter tvingades han börja ett halvår tidigare än planerat.
Och även om det började med två raka segrar så har fortsättningen hackat och plötsligt efter två förluster är glappet till den allsvenska kvalplatsen uppe i sex poäng, lägg där till cupförlusten i går kväll mot IFK Göteborg.

Djurgårdens läge ser akut ut och nyförvärv enda vägen för att på sikt rädda situationen.
Men trots det jagar nye managern Magnus Pehrsson inte i desperation nya ansikten, utan ser sparkapital bara som det är i dag.

- Jag måste utgå i från det som finns i dag och det finns bra saker som kommer. Emil Bergström är en ung spelare som känns spännande och så hoppas jag mer på Mattias Jonson som nu ska kunna spela 60 minuter per match, plus mer i från Johan Oremo.

- Och visst, vi ligger där vi ligger men det har ändå börjat mer positivt än negativt sedan jag tagit över. Mjällby-matchen är inte så mycket att säga om - där var vi dåliga - men mot både Elfsborg och Göteborg skulle vi ha vunnit, det tror jag de allra flesta håller med om.

 


 

Publicerad 2011-05-30 kl 16:07
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå