Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Pekalskis tunga besked - missar supercupen

Här är ett besked Malmö inte vill ha - supertalangen Ivo Pekalski har skadat sig. Nu kan premiären vara i fara.

Blödningen i foten är stoppad men istället har Ivo Pekalski nu fått hälseneproblem och med det missar han helt säkert helgens supercupfinal och allsvenska grenrepet mot Häcken.

– Det finns ett samband, säger naprapaten Wilner Registre till Sydsvenskan. Blödningen irriterade hälsenan. Därför är han inte i fotbollsträning just nu.

– Jag fick ett bakslag när jag rehabtränade i England, berättar Ivo Pekalski. Nu får jag ont när jag går upp på tå, det är en annan smärta än jag haft tidigare.

Nu låter möjligen hälseneproblemen som något nytt Pekalski åkt på - men faktum är att han brottats med detta tidigare under vintern.

– Det började faktiskt innan vi var i Spanien. Jag hade ont när jag smällde till en boll, men det gick ändå att spela då. Nu är det en annan smärta och jag kan inte spela.

Exakt bild är än så länge svår att ge.
Än så länge återstår att se hur lång tid han behöver på sig.

– Han spelar inte på lördag och med all säkerhet inte mot Häcken heller. Inom de två veckorna ska vi ha ett bättre besked, förklarar Registre.

– Det är klart att det är väldigt tråkigt. Men det är bara att kämpa på, säger Ivo Pekalski. Jag har ju inte haft någon riktig försäsong. Nu har jag tränat två pass på tre veckor.

 

 

Publicerad 2011-03-16 kl 09:56
Annons
Annons
Annons