POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
2v

Peking investerar tio miljoner i Östgötaporten: "Vill höja upplevelsen"

Foto: Bildbyrån.

IFK Norrköping ska rusta upp Östgötaporten.
Investeringarna beräknas kosta tio miljoner kronor.
- Vi vill höja upplevelsen, säger klubbdirektören Jens Magnusson till NT.

För tillfället håller IFK Norrköping på att rusta upp sin hemmaarena, Östgötaporten, rapporterar NT. Klubben behöver delvis göra vissa investeringar med anledning av att man ska kvala till Europa League, bland annat ska man sätta in belysning under läktartaket. Men Peking väljer också att satsa på en ny storbildsskärm, en food court samt på logerna.

- Vi vill höja upplevelsen. Den storbildsskärm vi haft har några år på nacken och har haft vissa driftstörningar. Den här ger nya möjligheter att sälja reklam och att integrera publiken. Vi har dessutom totalt sett över våra publika utrymmen, säger klubbdirektören Jens Magnusson till NT.

Dessutom ska spelarna få ännu bättre förutsättningar.

- Vi har investerat en del pengar i spelarnas utrymmen med relax, isbad och så vidare. De är navet i vår verksamhet och ska ha det bra, det handlar om att det ska bli ännu bättre förutsättningar att komma tillbaka från skador till exempel.

Summan för satsningen rapporterar NT beräknas till ungefär tio miljoner kronor. Klubbdirektören Jens Magnusson menar att det är investeringar som klubben har råd med.

- Vi har medel att investera i verksamheten, samtidigt ställer det krav på oss att också fortsätta generera nya medel i både föreningen och i våra bolag för att finansiera detta långsiktigt.

Publicerad 2019-05-06 kl 15:15
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå