Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

"Peking" jobbar hårt för Bamberg-påskrift

Avancemanget är redan säkrat och nu börjar Norrköping prata med sina stjärnspelare. Överst på agendan står Daniel Bamberg.

- Jag ska försöka hinna träffa honom i veckan, sätta oss ned och prata, så ska jag försöka göra klart det, säger en minst sagt stressad sportchef i IFK Norrköping, Tony Martinsson till FotbollDirekt.se.

Bamberg är en av få Norrköpingsspelare som fanns med i laget under deras senaste allsvenska sejour och har spelat varje sekund av matcherna den här säsongen.
En nyckelspelare som är ovärderlig för en nykomling som "Peking".
Nu när klubben gått upp i allsvenskan lär också möjligheterna att behålla honom ha ökat markant jämfört med om det skulle blivit ännu en säsong i Superettan.
- Han är en jätteviktig spelare för oss. Han har som sagt spelat varje minut för oss den här säsongen, säger Martinsson.

- Bamberg är en av våra nyckelspelare, så det är klart att vi vill förlänga med honom.

Bamberg själv sade i en intervju med Norrköpings tidningar att han inte tänkt så mycket på en fortsättning men att han gillar klubben och staden och att det var ett klart plus att klubben gick upp när det nu kommer till kontraktsförhandling. Ett sådant uttalande borde tyda på att han är sugen på att förlänga sitt kontrakt.
- Ja, vi får väl hoppas att det är så, säger Martinsson innan han måste hasta vidare.

Bambergs kontrakt går ut efter säsongen och det gör att Martinsson lär ha största prioritet på att få en påskrift av brasilinaren innan andra klubbar börjar rycka i honom.

Publicerad 2010-10-19 kl 16:21
Annons
Annons
Annons