POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
2d

Peking-kaptenen om turbulensen: "Vi hade gärna velat ha svar"

Foto: Bildbyrån

Det är långt ifrån frid och fröjd i IFK Norrköping.
Något som spelarna märker av och påverkas av.
- Inget att sticka under stolen med, säger lagkaptenen Alexander Fransson till NT.

Den av spelarna mycket uppskattade Mikael "Gädda" Hansson, players manager, har blivit varslad efter 27 år i klubben. Halva styrelsen har valt att lämna sina uppdrag. Och 15 sponsorer hotar med att kliva av.

Det har varit turbulent i och runt IFK Norrköping den senaste tiden. Situationen påverkar spelarna, medger lagkaptenen Alexander Fransson.

- Vi försöker hålla uppe allting med träning och inte fokusera för mycket på det, men det är klart att det kommer. Det påverkar ju oss. Det gör det ju. Samtidigt så spelar vi fotboll. Vi måste fokusera på det, men det är inget att sticka under stolen med att det påverkar oss, säger Fransson till NT.

Spelarna har försökt rädda kvar nämnde Hansson genom att erbjuda sig att gå ner i lön för hans skull, men förgäves. Att mista honom är det som drabbat spelarna mest hårt, förklarar Fransson.

På frågan om han varit i kontakt med styrelsen eller klubbchefen Jens Magnusson om läget svarar kaptenen:

- Vi har faktiskt inte fått höra mycket egentligen, utan det är väl det – vi hade också väldigt gärna velat ha svar på saker och ting. Det är klart vi haft lite diskussioner. Speciellt Magnusson har vi pratat en del med. Men det är klart att alla frågetecken har vi inte fått svar på.

Publicerad 2020-02-14 kl 07:27
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå