Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Peking-kuggen rasar mot domarna: "Vi missgynnas för att vi inte är 08-lag eller MFF"

Foto: C More

Nästa

Avbryt
Försök igen

STOCKHOLM. Christopher Telo rasar mot domarna i allsvenskan efter 3-3-matchen mot Djurgården.
- Jag är jävligt trött på att missgynnas för att vi inte är en Stockholmsklubb eller heter Malmö, säger IFK Norrköping-backen.

3-3 mot Djurgården på bortaplan, efter en sanslös avslutning på matchen som bland annat innehöll en hemmakvittering i 93:e minuten. Då var en av IFK Norrköpings målskyttar riktigt besviken efter slutsignalen.

- Jag är jättebesviken i och med att vi ledde in i det sista. Det känns jättetungt just nu. Vi tappade två poäng på grund av det målet, säger Telo.

Telo upplever också att det smällde mycket på planen, men att domaren Stefan Johannesson och hans team inte höll en bra nivå.

- Det smällde hela tiden. Vi fick inte 50/50-duellerna med oss. Jag tycker det är solklart över hela matchen. Jag är jävligt trött på att bli missgynnad för att vi inte är en Stockholmsklubb eller för att vi inte heter Malmö. Det är för många situationer i dag, säger Telo.

- Framför allt vid deras 2-2-mål får jag en jättesen tackling som gör att jag nu har ett jack på fotknölen. Han (Stefan Johannesson) står en halvmeter ifrån, han hör mitt skrik, ser situationen och väljer att inte döma. Jag vet inte vad det beror på, om det är för att han har ett helt hav (med publik) bakom honom eller vad det är. De (Djurgården-supportrar) skrek horunge till mig efter matchen och de har ramsor, klart att det är press (för domarna) men det måste man klara av. Jag är jävligt trött på det just nu.

Det var Magnus Eriksson som satte in den nämnda tacklingen på Telo.

- Ja, men det här är inte hans fel. Han kom in sent och bad om ursäkt för det. Jag är inte arg på honom. Jag vet att domaren ser situationen och jag förstår inte varför han inte blåser. Han säger att han inte ser situationen, att det är assisterande som får ta det. Jag vet inte...

Du menar att ni missgynnas i många matcher mot de stora lagen?
- Jag upplever det, man blir trött på det. Vi är inte ett Stockholmslag, men man ska bli bedömd på lika sätt.

Telo själv drog till sig hemmasupportrarnas ilska efter att ha firat sitt 1-0-mål framför Slakthuskurvan på Tele2 Arena. Men vänsterbacken menar att det inte var meningen att fira just framför motståndarsupportrarna.

- Det var inte mitt syfte, säger han.

Se situationen där Eriksson trycker till Telo i spelaren ovan.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-05-01 kl 20:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons