Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Pekings akademichef till ÖSK - ska ingå i Kjälls tränarteam

Foto: Bildbyrån.

Axel Kjäll är ny tränare i Örebro SK.
Daniel Bäckström från IFK Norrköping gör honom sällskap.
- Jag har haft bra koll på Daniel sedan ganska lång tid tillbaka, säger Kjäll i en kommentar.

För ett par veckor sedan kunde Fotbollskanalen avslöja att Örebros val att ersätta Alexander Axén fallit på klubbens dåvarande assisterande tränaren Axel Kjäll. Efter att tanken först varit att Axén skulle fortsatt säsongen ut valde han att hoppa av tämligen omgående och Kjäll har nu tagit över stafettpinnen.

Nu låter ÖSK meddela att man även plockat in Daniel Bäckström som en del i det nya ledarteamet. Bäckström kommer närmast från rollen som akademichef i IFK Norrköping.

- Jag har haft bra koll på Daniel sedan ganska lång tid tillbaka. När vi har pratat namn till vårt tränarteam har Daniels varit ett av de första som kommit upp. När jag och klubben har diskuterat Bäckström har vi sett honom som en långsiktig kandidat med utgångspunkt att han skulle kunna vara hos oss från säsongen 2018. Att han kunde komma loss redan nu är en stor bonus för oss, säger Kjäll i ett pressmeddelande.

Exakt vilken roll Bäckström kommer att få är inte fastslagen. Klubben skriver bara att han kommer att vara ”en av flera tränare i Axel Kjälls team”.

Publicerad 2017-09-04 kl 11:19
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons