Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

"Pep" öppnar för MFF-förlängning: "Varför inte stanna ett år till?"

Josep Clotet Ruiz förhandlar med Malmö FF om förlängning.
Och tränaren är positiv.
- Om allt fungerar, varför inte ett år till, säger han till fotbollskanalen.se.

De senaste dagarna har Roland Nilssons spanske assistent satts i samband med bland andra Halmstads BK som jagar en ersättare till sparkade Lasse Jacobsson. Men när fotbollskanalen når ”Pep” hävdar han att det snacket är helt okänt för honom.

- Kanske har min agent varit i kontakt med några svenska lag. Men jag vet ingenting om det, utan har varit helt inriktad på att hitta en lösning med MFF de senaste dagarna, säger han till fotbollskanalen.se.

Han berättar att diskussionerna med ledningen går bra, men att det finns vissa springande punkter om det ska gå att enas om ett nytt avtal över nästa säsong. Josep Clotet Ruiz familj bor kvar i Spanien och vid en eventuell förlängning har ”Pep” begärt flexibilitet från Malmös sida.

- Jag har haft ett fantastiskt år och laget vann ligan. Men det är inte alltid lätt att bo här Sverige när man har sina närstående kvar hemma i Spanien. Så därför jag måste vara säker på att om jag stannar, vilket jag gärna skulle göra, då blir villkoren de bästa möjliga.

Vad menar du när du säger villkor?
- Jo, att kontraktet är flexibelt. Av respekt för klubbens satsning tror jag också att det är bra om vi avslutar förhandlingarna inom någon vecka.

Men om Malmö går med på vad du begär – då stannar du nästa säsong?
- Absolut, om allt fungerar varför inte fortsätta här ett år till?

Publicerad 2010-11-25 kl 19:08
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons