POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

''Pep'' räknar med fler röda kort i kväll

Två röda kort mot Gais senast, ett mot Malmö. Halmstadstränaren Pep Clotet Ruiz räknar med fler i kväll.
- Kanske måste vi träna på att spela med åtta och kanske med sju också.

- Jag sa i måndags att vi måste träna på hur vi ska spela med nio spelare, säger Halmstads tränare Joseph Clotet Ruiz till Hallandsposten.

Utvisningarna på Joe Sise och Tomas Zvirgzdauskas senast förstörde matchen mot Gais. Men kritisk mot sina spelare vill inte den spanske tränaren vara - trots så exceptionellt många röda kort

- Det är svårt att spela hela matcher i den här ligan med elva man och det är ännu svårare att spela med tio... eller nio, säger "Pep".

Halmstads styrelse står bakom sin tränare och visar stor irritation utåt, snarare än att vilja vara självkritisk och se det som en ond trend som omedelbart måste brytas.

- Det känns inte som att det är riktigt samma regler som vi bedöms efter som andra, säger styrelseledamoten Bengt Sjöholm.

Pep själv får slutordet och han går ännu längre än någon gång tidigare och raljerar om domarnas tuffa sätt - som han ser det - så här långt mot Halmstad.

- Kanske måste vi träna på att spela med åtta och kanske med sju också. Har vi färre än sju så avbryts matchen och då får vi betala tillbaka pengarna till publiken. Jag hoppas att det inte ska hända.

Mot IFK Norrköping i kväll är José Zamora Girona tillbaka från sin avstängning, medan Joe Sise och Tomas Zvirgzdauskas får stå över med sina röda kort senast.

 

 

Publicerad 2011-04-20 kl 11:49
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå