POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Petad av Kennedy: "Det suger, jag hatar det"

Foto: Erik Mårtensson

Hammarbys Christophe Lallet i kamp med Östers Stefan Karlsson

Kennedy Bakircioglu in. Då fick Hammarbys bästa målskytt hittills, Christophe Lallet sitta på bänken mot Ängelholm.

– Det suger, det är skittråkigt, jag hatar det, men samtidigt, vad ska man göra? Det är bara att köra, säger han.

Christophe Lallet är Hammarbys bästa målskytt i år med sex mål. Under sommarfönstret värvade klubben Bajen-ikonen Kennedy Bakircioglu och när denne gjorde debut i segermatchen mot Ängelholm i måndags, ja då satt Lallet i sin tur på bänken.

– Det är helt fantastiskt att Kennedy kommit hit och en ära att få spela med den levande legenden. Det betyder fruktansvärt mycket för klubben och alla som är involverade i Bajen på något sätt har en koppling till Kennedy, säger Lallet till FotbollDirekt.se.

– En fantastiskt duktig spelare, det vet alla och det är inget snack om saken. Det var ju ett halvår sedan han mötte lag som Real Madrid och Barcelona. Sen sprider han mycket harmoni och glädje med den person som han är.

Hade du det på känn att han skulle välja Hammarby?

– Ja, jag blev inte jättechockad när det blev klart. Vi hade snackat en del under de tre veckorna han tränade med oss och han sa att det var till Bajen han helst ville. Så jag var lite smått inställd på att han skulle komma.

För dig innebar det en omedelbar bänkplats mot Ängelholm.

– Det suger, det är skittråkigt, jag hatar det, men samtidigt, vad ska man göra? Det är bara att köra. Jag respekterar tränarens beslut och jag kan bara bita ihop och visa att han har gjort fel. Det är det enda jag har i huvudet, att ta tillbaka min plats i startelvan på ett eller annat sätt, säger Lallet och fortsätter:

– Många kan spela på ”mina positioner” och det är ju en konkurrens vi kanske har saknat tidigare, innan transferfönstret. Jag kan lira både till höger och vänster men just nu ansåg tränaren att jag inte var förstavalet på någon av om.

Och då är du ändå lagets bästa målskytt.

– Jo, förvisso. Men man är aldrig bättre än sin senaste match och det var några veckor sedan jag gjorde mål. Även om jag inte gillar att sitta på bänken måste jag acceptera det.

Tror du det finns plats för både dig och Kennedy då?

– Ja, absolut. Och det vore hur coolt som helst att få spela med honom. En vacker dag så…

Publicerad 2012-09-05 kl 11:36
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå