POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

"Petter A och Razak blir dyraste försäljningarna i sommar"

Enligt fotbollskanalen.ses undersökning bland landets agenter lär Petter Andersson och Razak Omotoyossi blir de dyraste proffsaffärerna i sommar.

Hammarby och Helsingborg kan se fram emot stora summor i sommar. Enligt Sveriges agenter kommer Petter Andersson och Razak Omotoyossi bli sålda för störst summor av alla som lämnar Sverige i sommar. Totalt får spelarna 30 procent vardera av rösterna i undersökningen. Razak Omotoyossi är måhända ännu högra värderad, tack vare sina många mål, om man får tro en av agenterna.

- Ekvationen är enkel. Ju fler mål och ju yngre spelaren är. Ta en kille som Ingelsten. Om han gör några mål till så kan han bli dyr, men hittills räcker det inte. Klubbarna i Europa tittar väldigt mycket på statistiken och räknar antalet mål från varje spelare.

En annan tror att Peter Larsson blir dyrast.
- Han är den med mest kvalitet av de som är aktuella för flytt. En kille som gör mycket mål kanske kan få ett fint kontrakt i någon klubb först när han har visat att han kan leverera där också, men en back som håller högklass köper man för att satsa på och då blir priset högre. Han kommer nog med i EM-truppen också och då skjuter priset i höjden.

Övriga spelare som nämns som potentiella att bli årets dyraste försäljning är Viktor Elm och Stefan Ishizaki.

Agenterna: ''Norrköping och Hammarby i störst värvningsbehov''
''IFK Göteborg och Kalmar är starkast''
Lista: Här är spelarna som försvinner i sommar
Agenterna: ''Runström blir årets hemvändare''
Tyck till och rösta om Silly Season

Publicerad 2008-05-09 kl 23:33
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå