POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Philip Haglund om IFK Göteborg: "Jag kan tänka mig att flytta"

Efter ett och ett halvt år i Holland. Nu kan Philip Haglund tänka sig att lämna Heerenveen.
- Det händer grejer, men jag vill inte kommentera, säger Haglund till Fotbollskanalen.se.

Philip Haglund har precis varit på en veckas semester. Under tiden har Heerenveen försökt att sälja honom till IFK Göteborg. Själv vill han inte säga så mycket om framtiden.
- Jag vet faktiskt inte hur nära klubbarna är eftersom jag har varit på semester. Eller, det är klart att det händer saker, men det är ju svårt för mig att kommentera något när det inte är klart, säger han och fortsätter.

- Det jag kan säga är att jag måste ha speltid, det är jätteviktigt. Om jag ska flytta nu så kan jag inte chansa och åka till något lag som jag inte vet så mycket om. Jag måste känna mig trygg och därför måste jag till en klubb som känner mig lite.

Han tror att det ska ganska mycket till för att Heerenveen ska släppa honom. Men om klubbarna kommer överens så kan han tänka sig att lämna.

- Jag kan bli kvar i Heerenveen, men det är inte helt optimalt. Och jag tror att tränaren förstår mig. Heerenveen kommer dock inte att släppa mig så lätt och då vet jag inte om klubbar är beredda att betala vad det kostar. Men om klubbarna kommer överens så kan jag nog tänka mig att flytta.

För ett tag sedan ryktades det om att han har köpt en lägenhet i Göteborg.
- Det är inte alls sant. Jag vet inte var det kommer ifrån.

I allsvenskan spelade Philip Haglund mestadels som en släpande anfallare. I Holland försökte Heerenveens tränare att omskola honom till en mittback.

- Jag gjorde väl fyra, fem matcher som mittback innan jag flyttades upp på innermittfältet. Där spelade jag kanske 17 matcher, och det är där som jag vill spela.

Publicerad 2011-05-31 kl 01:05
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå