Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Poäng i allsvenska debuten - "Ett minne för livet"

Allsvenskan

Syrianska gjorde allsvensk debut på söndagen. Och det blev poäng direkt. Dagen efter är sportchefen Gayath Moro glad men ändå inte helt nöjd.

- Det är klart man vill vinna alla matcher, så jag är väl inte så glad som jag skulle kunna vara. Men nu är premiären av klarad och det var en fantastisk inramning, säger Moro till FotbollDirekt.se.

Syrianska fick också en drömstart på sin allsvenska sejour. Ett mål redan i den tredje minuten genom anfallaren Peter Ijeh. Då visste jublet inga gränser på Södertälje fotbollsarena.
Gefle kom tillbaka och utjämnade till 1-1 i den andra halvleken och lade lite sordin på hemmalagets glädje.

Men Gayath Moro beskriver ändå söndagen som något utöver det vanliga.
- Visst är det ett minne för livet. Det här är något jag aldrig kommer att glömma. Bara det att se storbildsskärmen tändas upp på Södertälje Fotbollsarena och se Syrianskas emblem intill Gefles. Det var stort.

ANNONS

Han är också glad över att se det lag han varit med och byggt ta poäng direkt i premiären i stället för en tung förlust med ett par mål.
- Javisst är det så. Vi har kommit till allsvenskan för att stanna och förhoppningsvis kan vi infria dessa förväntningar. Men vi vet att det kommer att kosta något blåmärke här och någon blodsdroppe där.

- Men vi vet vår kapacitet och vi vet att håller en bra klass och att vi kommer att kunna ge alla lag en match. Det gäller dock att sätta chanserna.

Publicerad 2011-04-04 kl 14:35
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto