Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Pode öppen för fortsättning i Danmark

Marcus Pode har ryktats vara på väg till Trelleborgs FF från sin danska klubb FC Nordsjälland. Anfallaren öppnar dock för en fortsättning i Danmark men är samtidigt intresserad av TFF.

- Som läget är nu hoppas jag främst på att Nordsjälland vill satsa på mig, säger Pode till FotbollDirekt.se.

Ett ihärdigt rykte har placerat anfallaren i allsvenskan och Trelleborgs FF då han den senaste tiden fått allt mindre speltid i sin danska klubb.
- Vi börjar träningen på fredag och då ska jag ha ett snack med tränaren om hur han ser på min framtid i klubben. Vill han inte satsa på mig är det ingen idé att stanna.

Förhandlingarna mellan Nordsjälland och Trelleborg har kärvat. Skåneklubben har lagt ett bud som dock danskarna tyckte var för lågt.

- Mer än så vet jag inte just nu.

- Men Trelleborg är ju givetvis ett alternativ, framför allt för att Tom Prahl och Alf Westerberg finns där. De känner mig sedan tidigare. Vi får se vad som händer efter semestern.

Pode har tre år kvar på sitt kontrakt med Nordsjälland och hoppas främst på att bli kvitt sina skadeproblem.
- Lårens baksidor har varit överansträngda under stora delar av våren. Sedan gjorde jag några mindre bra matcher och kom utanför laget. Men jag är beredd att kämpa och visa vad jag kan, meddelar Pode.

Publicerad 2008-06-15 kl 16:45
Annons
Annons
Annons