Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Polisen: "Det har varit ett lugnt derby"

Foto: Scanpix

Inför dagens Stockholmsderby befarade många att det skulle bli oroligheter kring arenan. Men derbyt blev istället den fotbollsfest som många drömde om.
– Ordningsmässigt så har det varit ett lugnt derby, säger polisens informationsansvarige Kjell Lindgren till Fotbollskanalen.

Det var ett på förhand laddat derby där Hammarby och Djurgården för första gången skulle mötas på Tele2-arena. Inför så befarades stökigheter kring området. Så blev inte fallet utan polisen kunde efteråt konstatera att det varit en lugn folkfest.

– Supportrarna sitter nog och tar en glädjepilsner eller gråtpilsner någonstans. Vi har lämnat området. Men det har inte varit några konfrontationer eller stök, säger Kjell Lindgren på Stockholmspolisen.

Efter matchen rapporterade Polisen på sin hemsida att två personer misshandlats i samband med matchslut och förts till sjukhus. Det var även två personer som gripits inför matchen för narkotikabrott.

– Ser man till ordningstörningar så var det ett lugn derby. Sedan är det en annan femma vad som hände inne på arenan. Matchen fick hållas vid två tillfällen men det är upp till arrangörerna. Ordningsmässigt så har det varit ett lugnt derby.

Publicerad 2015-04-13 kl 22:54
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons