Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Positiva besked för Boo Wiklander - nu återvänder han till träning

Foto: SCANPIX

David Boo Wiklander återvänder till träning med Hammarby.
Mittbackens son har fått lämna sjukhuset i Göteborg.
- Det här känns fantastiskt, säger Hammarbys kommunikatör Axel Pershagen i Bajenpodden.

Hammarbys mittback David Boo Wiklander, som snabbt blivit en publikfavorit och som i somras växte ut till en nyckelspelare för de grönvita, missade avslutningen på årets säsong. Anledningen berättade 32-åringen om på Bajens hemsida för två veckor sedan.

- För några veckor sedan blev min åtta månader gamla son Gustaf sjuk. Vi befinner oss sedan dess i Göteborg med familjen där min son ligger inlagd på sjukhus. Det här är en väldigt svår och tung tid för mig och min familj och jag hoppas att ni kan respektera varför jag valt att hålla mig utanför all medial uppmärksamhet, sa Boo Wiklander då.

Men nu har familjen Boo Wiklander fått positiva besked kring sjukdomen och i dagarna kunde de lämna sjukhuset. Under tisdagen ansluter också David till resten av Hammarbys trupp igen.

- David är tillbaka. Hans son är inte längre på sjukhus, han mår bra och är hemma. Jag är inte hundra procent säker på att David tränar i morgon (läs under tisdagen), men han är tillbaka i Stockholm och ska börja träna med laget. Det här känns fantastiskt, säger Hammarbys kommunikatör Axel Pershagen till Bajenpodden.

På det sportsliga planet sitter Boo Wiklander på ett utgående kontrakt med Hammarby. Vad som händer med honom i vinter är inte klart än, men enligt uppgifter till Fotbollskanalen vill Bajen förlänga med kuggen.

Publicerad 2016-11-14 kl 23:48

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER