POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Positivt IFK-besked - Sigurdsson redo

IFK Göteborgs tunga skadeläge ljusnar något. Den viktige mittbacken Ragnar Sigurdsson återvände med en knäskada från landskampen med Island. Det ska dock inte vara någon fara med honom.

- "Ragge" var med på dagens (torsdagen) uppvärmning och valde sedan att gå in och cykla. Det ska inte vara några problem med att spela på måndag, säger sjukgymnasten Roland Johansson till klubbens officiella hemsida.

Det var efter landskampen mot Sydafrika i veckan som Ragnar Sigurdsson anslöt sig till IFK Göteborgs redan långa skadelista. Nu kommer i alla fall positiva besked och islänningen väntas starta mot Malmö FF. Läget är också något bättre med anfallaren Hannes Stiller som har bekymmer med en magmuskel.
- Men han kände sig betydligt bättre än i går och utifrån de övningar han körde såg det bra ut. För säkerhets skull ska Hannes genomgå en magnetröntgen under fredagen.

Däremot är läget oförändrat med skyttekungen Tobias Hysén.
- Inget nytt att säga. Han var med och tränade, men det var som sagt ganska lugnt. Vi får se de närmaste dagarna hur det verkar, säger Roland Johansson.

Publicerad 2009-10-16 kl 12:32
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå