Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Positivt läge för Malmö FF – två spelare tillbaka mot AIK och inga nya skador

Foto: Bildbyrån

MALMÖ. Efter en tyngre skade- och avstängningsperiod ser läget förbättrat ut för Malmö FF inför AIK. Att Lasse Nielsen saknades på träningen idag var endast en säkerhetsåtgärd.
- Vi är inte oroliga inför AIK-matchen, säger fysioterapeuten Jesper Robertsson om Nielsens status. 

Till måndagens match mot AIK är det klart att två spelare, Anton Tinnerholm och Behrang Safari, kommer tillbaka efter avstängningar. Två andra försvarare, Felipe Carvalho och Lasse Nielsen, fick fysiska problem mot IFK Norrköping, men där är det inga problem.

Carvalho tränade för fullt idag, och fysioterapeuten Jesper Robertsson säger att Nielsen fick en timmes individuell träning inne idag. Eventuellt tränar Nielsen ute med laget imorgon. 

- Han fick en vadkaka mot Norrköping, en ren smäll mot vadmuskulaturen. Den fortfarande är rätt stel, så vi vill hellre ha hundra procent funktion i den innan vi släpper ut honom. 

- Vi är inte oroliga inför AIK-matchen.

Om inget nytt händer är det tre spelare som saknas mot AIK: skadade Pa Konate, avstängde Franz Brorsson, och rehabande Rasmus Bengtsson, som dock är nära att träna för fullt igen. Det innebär att backlinjen mot AIK förmodligen blir Tinnerholm, Nielsen, Safari, och Yoshimar Yotún. 

Det finns dock några andra alternativ, som att Oscar Lewicki flyttas ner som en tredje mittback i en fembackslinje, eller att Safari är vänsterback och någon av Dennis Hadzikadunic, Carvalho, och Lewicki är mittback ihop med Nielsen. 

Den sena torsdagsträningen kom efter två till tre dagars vila efter förlusten mot IFK Norrköping. 24 spelare var med, och träningen höll den här gången en hög kvalitet med många spelare i bra form, bland annat Tinnerholm och Fredrik Andersson.  

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-05-25 kl 18:27
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons