POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Prahl: "Jag har inga kaniner i hatten"

Åtta insläppta mål på två matcher och fortsatt skademörker. Men Tom Prahl har inga trolleritrick för sitt Trelleborg.

- Jag har inga kaniner att dra ur hatten, säger Tom Prahl till FotbollDirekt.se.

- Vi måste istället komma upp på banan igen, det är inte så mycket att be för. Det sämsta vi kan göra är att tycka synd om oss själva, fortsätter Prahl.

2-4 i premiären mot Malmö FF följdes upp av 0-4 mot Gais på Gamla Ullevi. Fjolårets succélag Trelleborg har startat årets allsvenska allt annat än bra.
Liksom i fjol har laget präglats av stora skadebekymmer under våren. Men trots att tongivande spelare som Fredrik Jensen, Marcus Pode och Peter Abelsson saknats vill inte TFF-tränaren ursäkta lagets prestationer med skador.

- Jag tycker det vore galet, det vore att misskreditera de spelare som har fått chansen. Skillnaden mellan de ordinarie och de som har spelat nu är inte så stor. De borde ha klarat av det bättre, säger Prahl kritiskt.

För det normalt sett så organiserade och försvarsstarka Trelleborg är inledningen av allsvenskan anmärkningsvärt svag bakåt. 0-4-förlusten mot Gais senast är den största under Prahls tid vid rodret enligt honom själv.

- Det är verkligen inte likt oss. Det har varit för många enkla mål och för många enkla misstag. Sen vet jag inte om det är lite baksmälla från i fjol, att alla inte har insett att det är en ny säsong, säger Prahl.

- Att det skulle bli en genomklappning en gång kan man väl ta, men att det hände igen är anmärkningsvärt.

Den tunga starten till trots - Prahl har inga mirakelmediciner för sitt TFF.

- Jag har inga kaniner att dra ur hatten, de spelare vi har nu är de som måste kliva fram. Vi måste bekänna färg nu och börja kriga i matcherna.

Joakim Persson

Publicerad 2011-04-13 kl 16:49
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå