Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Prahl om skarpskyttens besked: "En rolig present om vi får behålla honom"

Hårdskjutande Magnus Andersson är på väg att skriva nytt kontrakt med Trelleborg. Detta till stor glädje för tränaren Tom Prahl.

Den här säsongen har det blivit bara ett mål på elva matcher för Magnus Andersson men förra säsongen gjorde han sex mål, varav flera var riktigt tunga fullträffar.
- Det blir TFF för min del. Jag trivs bra härnere och min flickvän trivs bra på sitt jobb och vill inte ge upp det. Jag känner att jag inte är klar i Trelleborg, säger Magnus Andersson till Trelleborgs Allehanda.

Tränaren Tom Prahl blir som ett barn på julafton när han får höra att Magnus Andersson vill stanna i klubben.
- Det är en fantastiskt rolig present om vi får behålla honom. Vi kan bygga spelet runt honom och det är positivt för klubben att han vill stanna kvar när bra klubbar rycker i honom, säger Prahl.

Något nytt kontrakt är dock inte påskrivet men det dröjer inte länge förrän Andersson skriver på.
- Jag har frågat Magnus om vi är i hamn och han säger att det bara är detaljer kvar, säger klubbdirektören Lasse Larsson.

Trelleborg hoppas också förlänga kontrakten med både Dennis Melander och Jonas Bjurström.
Men när det gäller Melander kommer Trelleborg att få safta i rejält när det gäller lönen för att han ska skriva på.
- Jag tycker att jag ligger för lågt och  jag har sagt till Trelleborg att jag inte vill bli åsidosatt. Man har ett hum om vad de andra har för löner och om man spelar alla matcher och är lagkapten, så vill man vara med däruppe. Även om Trelleborg inte har några monstersummor, så är det en principsak, säger Melander till tidningen.

Publicerad 2009-07-08 kl 10:14
Annons
Annons
Annons