Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Prahl ställer krav: "Måste komma till skott"

Trelleborg kan tappa hela sju spelare till nästa säsong.  Tränaren Tom Prahl ogillar situationen och höjer nu rösten mot klubbledningen för ett snabbt agerande.

- Vi vill inte hamna i den situationen vi var i förra året när Jens Sloth lämnade besked på lillejulafton och vi fick leta nytt under januari och februari utan resultat. Vi får komma till skott nu, när vi vet att vi hör hemma i allsvenskan. Det får absolut inte gå in i december månad, säger Prahl till Trelleborgs Allehanda.

Redan nu är det klart att försvararen Max Fuxberg lämnar laget till nästa säsong. De skadeproblem han haft har gjort att Trelleborg har tröttnat på hans ständiga frånvaro.

Men han är inte ensam att lämna Trelleborg. En hel backlinje är okontrakterad till nästa säsong och lånet från IFK Göteborg Tuomo Turunen väntas återvända till "Blåvitt". Även Andreas Drugge är tveksam till en fortsättning.

- Drugge avvaktar vi med. När det gäller Turunen finns det inga andra planer än att han ska ska tillbaka men IFK har många mittbackar och Turunen trivs förträffligt hos oss, så jag tror vi är ett bra alternativ, säger klubbdirektören Lasse Larsson till Trelleborgs allehanda.

Till säsongen 2011 vill Prahl ha 24 skadefria och friska spelare att jobba med. Han är minst sagt trött på att komma till en säsong med mer än en handfull spelare på skadelistan.
Prahl räknar kallt med att Larsson fixar en kontraktsförlängning med spelare som Jonathan Asp, Fredrik Jensen och Peter Abelsson.

Ett nyförvärv är redan klart för Trelleborg. 20-årige Erdin Demir från LB07 ansluter till nästa säsong.

- Med Ibrahim Koromas succé har vi fått upp smaken för bra utländska spelare, säger Prahl.

Publicerad 2010-10-21 kl 10:35
Annons
Annons
Annons