Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Prahl vill ha Sjöhage

I går tog Elfsborgs petade Joakim Sjöhage chansen och gjorde en stormatch när Trelleborg utklassades - en klubb som nu ser ut att bli hans nästa adress.

- Det skulle kunna vara en bra lösning för mig, säger han i dag till Borås tidning.

Joakim Sjöhages 70 minuter i går lär emellertid inte rädda honom kvar i Elfsborg. Den mestadels petade Elfsborgs-talangen byter av allt att döma klubb efter säsongen.
Själv bekräftar han att Trelleborg är vad han funderar på mest.

- Trelleborg är intressant, det är allt jag vill säga. Nu är det först SM-guld med Elfsborg som gäller.

I matchen mot Trelleborg fick han äntligen utlopp för sitt kunnande och låg bakom både 1-0 och 2-1 i en match som kan bli en nyckel i guldstriden framöver.

- Jag är så himla glad bara. Jag började ganska illa i matchen, men tycker att det tog sig och jag var ändå inblandad i en hel del till slut, säger han.

Sjöhages chans den här gången kom sig genom att Fredrik Berglund var tvungen att tacka nej. Därmed första starten sedan en match mot Örebro i den fjärde omgången. Sjöhage är inte alls nöjd med situationen och har gett upp hoppet om att det ska vända för honom i Elfsborg.

- Det har väl inte varit optimalt hittills om man säger så, men nu är jag redo att springa tills jag dör i de fyra sista omgångarna.

Enligt Borås tidning är nu förhandlingarna på väg att slutföras mellan Elfsborg och Trelleborg om Joakim Sjöhage. Trelleborgs tränare Tom Prahl vill satsa på den snabbe anfallaren.
Sjöhages agent, Jonas Svensson:

- Det går väl inte att säga annat än att Trelleborg är en möjlighet för ?Jocke?. En bra klubb, med en bra organisation och ett lag som bara växt under säsongen.

Publicerad 2008-10-22 kl 15:48
Annons
Annons
Annons