Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Prahls uppmaning till Noring: ''Stanna i Trelleborg''

Viktor Noring kan vara på väg till engelska Fulham. Men får Tom Prahl bestämma borde han nobba.

- Som 20-åring behöver du få spela och det är jag inte så säker på att han kommer att få göra i Fulham, säger Trelleborgs tränare Tom Prahl.

- Jag känner till deras intresse men det är onödigt att gå för tidigt när Viktor är så bra som han är. Som jag ser det ska den klubb han väljer deklarera att han ses som en förstemålvakt.

Fotbolls-Expressen avslöjar i dag Fulhams intresse för Viktor Noring, 19.
U21-landslagsmålvakten har scoutats vid flera tillfällen under året och intresset växer sig för var match starkare.
Intresset bekräftas också i dag i från officiellt Trelleborgs-håll.

- Alltså han skulle klara det. Han har talangen och potentialen. Han är så mogen och darrar aldrig på manschetten. Men som målvakt ska man verkligen inte gå för tidigt med tanke på att du ofta kan spela upp i 40-årsåldern.

- Titta på Andreas Isaksson. Han är ett exempel på att det inte är fel med mer rutin, säger Tom Prahl och syftar till när Isaksson som 18-åring gick till Juventus och hamnade på bänken och inte fick ordning på sin karriär förrän han två år senare kom tillbaka till allsvenskan och Djurgården.

Å andra sidan är Roy Hodgsons gamla arbetsgivare ingen storklubb och inte alls i närheten av den klassiska Turin-klubben.
Prahl vill inte heller utesluta att Fulham från London skulle kunna vara rätt för Noring.

- Nej, Fulham är inget dåligt alternativ. Det säger jag inte. Men en sådan stor talang som Viktor har råd att vänta på en klubb som verkligen ser honom som en förstemålvakt. Frågan är om Fulham ser Viktor på det viset? Är det inte så - så borde han vänta.

Publicerad 2010-10-09 kl 18:24
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons