POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

PREMIÄR: Lundhs podcast - inga frågor är för tuffa

Allsvenskan och superettan är igång – här är nästa premiär du inte vill missa.

I podcasten "Lundh" kommer Olof Lundh varje vecka möta en profil från fotbollsvärlden.

- Jag hoppas att få fram nyheter, säger Olof Lundh

Äntligen är den svenska fotbollssäsongen igång. Då presenterar fotbollskanalen.se en skön nyhet för alla fotbollsintresserade.

En helt ny podcast där Olof Lundh möter personer som på olika sätt lever i och runt fotbollsvärlden.

Det blir intervjuer som ger möjlighet till berättande – men som inte ryggar för att kräva svar.

- Givetvis kommer jag att intervjua makthavare och ställa dem till svars, men även träffa olika starka profiler och ge dem möjlighet att lägga ut texten, säger Olof Lundh.

Gäst i premiäravsnittet är Sveriges VM-domare Jonas Eriksson som berättar bland annat berättar om hur han upplevde Manuel Pellegrinis attack, om VM-finaldrömmen och att han börjar se slutet på karriären.

- Den gamle journalisten är tacksam att intervjua och det var intressant att höra att Jonas Eriksson efter VM kommer att fundera på om han har kraft att fortsätta efter att ha nått sina mål som han satte upp för några år sedan, säger Olof Lundh.

Vem är din drömgäst till podden?

- Rune Hauge som är arkitekten bakom många av de största försäljningarna av tv-rättigheter i Norden och gått från att vara en framträdande spelaragent till att vara en av de mäktigaste i fotbolls-Norden och som tjänat hundratals miljoner kronor.

Fotbollskanalen.se:s redaktionsansvarige Tobias Rosvall:

- Olof Lundh är en av landets vassaste fotbollsjournalister och han kommer kunna leverera vassare och rakare intervjuer än de liknande podcasts som redan finns. Det känns otroligt spännande att den här satsningen äntligen är igång.

Ett nytt avsnitt av "Lundh" publiceras varje måndag och du hittar podden i iTunes eller här om du lyssnar i Android-telefon, eller på fotbollskanalen.se.

Publicerad 2014-04-09 kl 23:01
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå