Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Premier League-meriterad försvarare testar med KFF

Han har gjort åtta matcher med Fulham. Nu testar vänsterbacken Adam Green med den allsvenska serieledaren Kalmar FF.

- Det är en spelande vänsterback som vi ska kolla på under några dagar. Vi har inte sett honom tidigare utan det är tips från en kontakt i England, berättar sportchefen Svante Samuelsson för FotbollDirekt.se.

Mellan åren 2003-05 gjorde Adam Green åtta Premier League-kamper och en handfull cupmatcher med Fulham. Efter det har 24-åringen åkt runt i ett antal klubbar. Via lånekontrakt med Sheffield Wednesday, Bournemouth och Bristol City hamnade han i Woking FC i engelska Conference.

- Vi tittar på många positioner för tillfället, men vi fick läge att kolla på honom och det tyckte vi var lämpligt att göra. Sedan har vi Emin Nouri som spelat vänsterback och några andra som kan göra det så just den positionen är inget som brinner.

Parallellt med guldjakten jobbar Svante Samuelsson med att förlänga avtalen med rutinerade spelare som Henrik Rydström, Joachim Lantz, Petter Wastå, Tobias Carlsson och Lasse Johansson.
- Vi för diskussioner och det tar olika lång tid med olika spelare. Jag hoppas att vi ska komma överens, säger sportchefen.

Publicerad 2008-10-13 kl 12:45
Annons
Annons
Annons