Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Pressen ökar på mållös Ranégie

Mathias Ranégie går mållös. Förväntningarna på Häcken-stjärnan - som i vintras landslagsdebuterade - är stora. Och nu behöver målen börja komma: "Klart han måste börja leverera".

- Jag tror det är tillfälligheter men det är klart att han måste börja leverera, säger Häckens sportchef Sonny Karlsson till FotbollDirekt.se om stjärnan som ännu efter sju spelade omgångar går mållös.

- Om det inte lossnar så är det klart att han kommer att få känna av konkurrenssituationen.

I fjol gjorde Mathias Ranégie sex mål och hade överhuvudtaget en solklar huvudroll i det Häcken som överraskade så stort med en femteplats.
Under vintern kom han med i A-landslaget och turnén nere i Mellanöstern och klarade sig bra.
Inför säsongen har förväntningarna successivt växt sig ganska stora och Ranégie själv hoppats på en tiomåls-säsong och ett mer slutgiltigt genombrott.
Men så mycket har - än så länge - inte hänt för den så begåvade 25-åringen; mållös som han alltså fortfarande är.

- Visst har han större förväntningar på sig nu än inför förra säsongen men jag tror inte det påverkar honom så mycket. Han är så cool i sig själv så jag tror inte det är så mycket vad det handlar om.

- Egentligen känner jag att situationen var värre i fjol för Mathias då han kom tillbaka från en längre skada. Men det är klart att det på sätt och vis är en ny situation för honom för att han fått större med uppmärksamhet och då uppvaktas han på ett annat sätt på planen.

- Alldeles oavsett så är det något han måste lära sig leva med - om det nu skulle vara ett problem, vilket jag inte tror att det är.

Publicerad 2010-04-22 kl 16:29
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons