Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Prica om framtiden: "Jag kommer att lyssna på HIF"

Rade Prica avvaktar en förlängning med Rosenborg. Nu har den norska storklubben börjat leta ersättare, men skyttekungen ber om mer tid.

- Det här är ett stort beslut, mitt förmodligen sista kontrakt och då måste jag fundera. Klart att jag skulle lyssna på HIF om de kom med någonting, säger Rade Prica till FotbollDirekt.se.

Två gånger ligamästare, skyttekung i Tippeligan 2009 och 47 mål på 81 ligamatcher. Rade Prica har gjort sig ett supernamn i Norge, men nu ser svenskens framtid Rosenborg allt mer osäker ut.
Kontraktet går ut i höst och Trondheimsklubben vädjar om en fortsättning; ett färdigt kontraktsförslag finns redan för Prica att signera. Men anfallsstjärnan fortsätter att avvakta och nu har Rosenborg börjat leta ersättare, allt medan ryktena om en återkomst till genombrottsklubben Helsingborg fortsätter surra.

- Jag fyller 32 i år och barnen börjar bli stora, sju och tio år, vi har en till på gång i sommar. Det är mycket att ta hänsyn till och jag måste få fundera ordentligt. Det blir förmodligen mitt sista kontrakt.

Förstår du att Rosenborg börjar titta efter ersättare?

-
Ja, ja, för fasen, det måste de ju göra i det här läget. Jag respekterar det till fullo. Och det är respekt från Rosenborg-håll gentemot mig också, vi har snackat om det här mycket och de förstår att jag behöver fundera.

Prica sätter ingen deadline för sitt beslut utan väntar in förslag från intresserade klubbar.

- Nej men det är faktiskt helt omöjligt att säga när det blir. Vi trivs bra i Rosenborg och Trondheim men jag kommer lyssna på alla förslag. Jag har inte hört något från Helsingborg, men klart jag skulle lyssna om de kommer med något också. Det är absolut ett alternativ.

Publicerad 2012-04-15 kl 12:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons